Malzemeler:
Servisi için:
- 3 su bardağı makarna
- 4,5 su bardağı su
- 3 yemek kaşığı Teremyağ ya da Teremyağ +1 yemek kaşığı sıvıyağ
- 1 adet et ya da tavuk bulyon
Yapılışı:
- İstenilen miktarda beyaz peynir rendesi
Afiyet Olsun!
- Derin bir tencereye Teremyağını alıp eritin. Üzerine makarnaları ilave ederek rengi istediğiniz renge dönünceye kadar kavurun.
- Sıcak suyun içinde et bulyonu eritin ve kavurduğunuz makarnaların üzerine ekleyin. Kapağı kapalı olarak suyunu çekinceye kadar pişirin. (suyunu çektiği halde sert gelirse bir miktar daha sıcak su ekleyebilirsiniz)
- Makarnayı servis tabaklarına paylaştırın üzerine peynir rendesi serperek servis yapın.
Etiketler:Peynirli Kavrulmuş Makarna,Pilav - Makarna
Benzer Yazılar ;
Domatesli Labne Makarna
23/06/2015 - 0 CommentPeynirli Makarna
21/05/2015 - 0 CommentKıymalı Lazanya
31/07/2013 - 0 CommentMakarna Böreği
23/07/2013 - 0 CommentBüryan Pilavı
18/07/2013 - 0 CommentArpa Şehriye Pilavı
13/07/2013 - 0 CommentMakarna Salatası
24/06/2013 - 0 CommentMengen Pilavı
26/03/2013 - 0 CommentYoğurtlu Makarna
21/03/2013 - 0 CommentMantarlı Penne Bolonez
13/01/2013 - 0 CommentKelebek Makarna (Yoğurtlu)
23/12/2012 - 0 CommentÖzbek Pilavı
06/12/2012 - 0 CommentSosisli Makarna
02/12/2012 - 0 CommentKuskus Makarna Salatası
08/11/2012 - 0 CommentFırında Peynirli Makarna
08/11/2012 - 0 CommentMantarlı Bulgur Pilavı
08/11/2012 - 0 CommentSarmısaklı-Domatesli Pilav
08/11/2012 - 0 CommentBulgur Pilavı
05/11/2012 - 0 CommentFırında Beşamel Soslu Makarna
29/10/2012 - 0 CommentBolonez Soslu Spagetti Makarna
26/08/2012 - 0 CommentFırında Makarna
26/08/2012 - 0 CommentPilav
25/08/2012 - 0 Comment
0 yorum:
Yorum Gönder