Malzemeler ;
Yapılışı ;
- 1 adet küçük boy karnabahar
- Yoğurt
- Sarımsak
- Zeytinyağı
Afiyet olsun!
- Karnabaharları iyice yıkayıp parçalara ayırın ve tencereye alarak haşlayın.
- Sarımsakları temizleyip ister doğrayıp isterseniz de havan da döverek yoğurda karıştırın.
- Karnabaharlar soğuduktan sonra hazırlamış olduğunuz sarımsaklı yoğurt ile karıştırın.
- Üzerine zeytinyağı gezdirerek servis yapın. (Dilerseniz nane de serpebilirsiniz.)
Etiketler:Salata - Meze,Yoğurtlu Karnıbahar
Benzer Yazılar ;
Mısır Mantarı
05/06/2013 - 0 CommentKısır (Adana Usulü)
13/05/2013 - 0 CommentZeytinyağlı Taze İç Bakla
11/05/2013 - 0 CommentCevizli Biber
17/04/2013 - 0 CommentCevizli Tarator
17/04/2013 - 0 Commentİtalyan Salatası
17/04/2013 - 0 CommentHumus
17/04/2013 - 0 CommentMuhammara
17/04/2013 - 0 CommentHumus
11/04/2013 - 0 CommentMaş Piyazı
28/03/2013 - 0 CommentKış Kızartması
28/03/2013 - 0 CommentKısır
27/03/2013 - 0 CommentKuru Cacık
03/07/2015 - 0 CommentFava (Dereotlu)
03/07/2015 - 0 CommentŞalgamlı Bulgur Salatası
26/05/2015 - 0 CommentCacık
28/07/2013 - 0 CommentAkordeon Patates
24/07/2013 - 0 CommentPatlıcan Çığırtma
19/07/2013 - 0 CommentFırında Yelpaze Patates
19/07/2013 - 0 CommentCevizli Cibes Salatası
18/07/2013 - 0 CommentKısır (Antakya Usulu)
15/07/2013 - 0 CommentBabagannuş
10/07/2013 - 0 CommentPiyaz
24/06/2013 - 0 CommentSoğan Salatası
22/06/2013 - 0 Comment
0 yorum:
Yorum Gönder