Malzemeler;
  • Yarım kilo Ispanak
  • 1 Orta boy Soğan
  • 2 Yemek kaşığı Un
  • 2 Yemek kaşığı tereyağ
  • 1 Çay bardağı Krema Tuz, karabiber
  • 2 Su sıcak su
  • 1 adet et bulyon
Yapılışı ;
  • Ispanağı ayıklayıp yıkayın ve ince ince doğrayın.
  • Soğanı yemeklik doğrayın ve yağda kavurun.
  • Ispanağı ekleyip kavurmaya devam edin, ıspanak suyunu çekince unu ilave ederek kavurun.
  • Sıcak suyu ilave ederek5 dakika kaynatın.
  • Krema ilave ederek bir 5 dakika daha kaynatın.
  • Tuz ve karabiberini ilave ederek kaynayan çorbayı ocaktan alın. Blendergeçirerek pürüzsüz bir hale getirin.
  • Sıcak servis yapın.
Afiyet olsun!

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Hoş Geldiniz