Malzemeler;
- Yarım kilo Ispanak
- 1 Orta boy Soğan
- 2 Yemek kaşığı Un
- 2 Yemek kaşığı tereyağ
- 1 Çay bardağı Krema Tuz, karabiber
- 2 Su sıcak su
- 1 adet et bulyon
Yapılışı ;
Afiyet olsun!
- Ispanağı ayıklayıp yıkayın ve ince ince doğrayın.
- Soğanı yemeklik doğrayın ve yağda kavurun.
- Ispanağı ekleyip kavurmaya devam edin, ıspanak suyunu çekince unu ilave ederek kavurun.
- Sıcak suyu ilave ederek5 dakika kaynatın.
- Krema ilave ederek bir 5 dakika daha kaynatın.
- Tuz ve karabiberini ilave ederek kaynayan çorbayı ocaktan alın. Blendergeçirerek pürüzsüz bir hale getirin.
- Sıcak servis yapın.
0 yorum:
Yorum Gönder