MALZEMELER        
  • 1 su bardağı pilavlık bulgur
  • 5-6 dal taze soğan
  • 1 dal taze sarımsak
  • 10-12 adet doğranmış mantar
  • 2 adet sivri biber
  • 1 yemek kaşığı kırmızı biber püresi veya 1/2 kaşık salça
  • Tuz, karabiber, nane, tereyağ, sıvıyağ
     YAPILIŞI     
  • Doğranmış soğan, sarımsak ve biberleri yağda biraz çevirelim
  • Mantarları atıp harlı ateşte sularını çok saldırmadan biraz pişirelim
  • Yıkanmış bulguru, baharatları katıp karıştıralım
  • Üzerine 2 bardak sıcak su ekleyip suyunu çekene kadar pişirelim.
Afiyet olsun!

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Hoş Geldiniz