Malzemeler:
  • 3 adet elma
  • 1 çay bardağı toz şeker
  • yarım çay kaşığı tarçın
  • 1 paket krem şanti
  • 1 çay bardağı ceviz (fazlada koyabilirsiniz)
  • 1 paket kakaolu petit beurre bisküvi
Yapılışı:
Elmaları rendeleyip, 1 çay bardağı toz şeker ile 10 dakika pişirin. Ocaktan alıp üzerine yarım çay kaşığı tarçın ekleyin, karıştırıp soğumaya bırakın. Krem şantiyi soğuk süt ile tarifine göre hazırlayın. 1 çay bardağı öğütülmüş ceviz ve elmalı karışımı ekleyip karıştırın. Süte batırılmış bisküvileri borcamımıza diziyoruz. (bisküvileri sütte bekletmiyoruz, süte batırıp hemen çıkartıyoruz.) Üzerine hazırladığımız krem şantili karışımı yayıyoruz.. En üste de bir daha süte batırılmış kakaolu bisküvi sıralayın. Buzdolabında 2-3 saat bekletip dilimleyerek servis yapın.
Afiyet olsun!

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Hoş Geldiniz