Malzemeler ;
Yapılışı ;
- Bayat ekmek dilimleri (Tost ekmeğide olur)(Yok taze ile yapcam derseniz odaolabilir)
- 3 yumurta
- Tuz
- Kızartmak için sıvıyağ
Bayat ekmeği dikkatlice dilimleyin. Derin bir tabakta yumurtaları iyice çırparak tuzunu ekleyin. Dilerseniz karabiber ve kırmızı biber de ilave edebilirsiniz. Tavaya az mikrada sıvı yağ koyup kızdırın. Ekmek dilimlerinin iki yüzünü de yumurtaya bulayarak yağda kızartın.Afiyet olsun!
Etiketler:Kahvaltılık,Yumurtalı Kızarmış Ekmek
Benzer Yazılar ;
Çiftlik Omlet
18/07/2013 - 0 CommentYumurtalı Ekmek
13/07/2013 - 0 CommentIspanak Mıhlaması
09/07/2013 - 0 CommentFırında Kızartma Patates
12/05/2013 - 0 CommentRende Patatesli Omlet
12/05/2013 - 0 CommentÇılbır
20/04/2013 - 0 CommentSiyah Zeytin Ezmesi
11/03/2013 - 0 CommentKrep
21/02/2013 - 0 CommentElma Dilim Patates
21/02/2013 - 0 CommentTaze Çökelek
16/02/2013 - 0 CommentZeytinli ve Pırasalı Ekmekler
09/01/2013 - 0 CommentYumurtalı Ekmek
31/12/2012 - 0 CommentSucuklu Yumurta
04/07/2015 - 0 CommentFırında Baharatlı Patates
04/07/2015 - 0 CommentPankek
03/07/2015 - 0 CommentFırında Peynirli Ekmek
03/07/2015 - 0 CommentSucuklu Mantarlı Omlet
03/07/2015 - 0 CommentBiberli Peynirli Ekmek
24/07/2013 - 0 Comment
0 yorum:
Yorum Gönder