Malzemeler:
Yapılışı :
- 600 gr. konserve garnitür
- 5-6 dilim macar salamı
- 3-4 adet sosis
- 9-10 adet kornişon turşu
- 4 yemek kaşığı mayonez
- Yarım demet dereotu
Konserve garnitür açılarak suyu iyice süzdürülür. (Eğer konserve kullanmak istemiyorsanız, 2 adet patates, 2 orta boy havuç ve 1 su bardağı bezelyeyi ayrı ayrı haşlayabilirsiniz) Salamlar ince şeritler, turşu ve sosisler minik küpler halinde ve dere oto da ince ince doğranır. Tüm malzemeler geniş bir kasede harmanlanarak servis tabağına alınır.Afiyet olsun!
Etiketler:İtalyan Salatası,Salata - Meze
Benzer Yazılar ;
Patlıcan Çığırtma
19/07/2013 - 0 CommentFırında Yelpaze Patates
19/07/2013 - 0 CommentCevizli Cibes Salatası
18/07/2013 - 0 CommentKısır (Antakya Usulu)
15/07/2013 - 0 CommentBabagannuş
10/07/2013 - 0 CommentPiyaz
24/06/2013 - 0 CommentSoğan Salatası
22/06/2013 - 0 CommentMısır Mantarı
05/06/2013 - 0 CommentKısır (Adana Usulü)
13/05/2013 - 0 CommentZeytinyağlı Taze İç Bakla
11/05/2013 - 0 CommentCevizli Biber
17/04/2013 - 0 CommentCevizli Tarator
17/04/2013 - 0 CommentHumus
17/04/2013 - 0 CommentMuhammara
17/04/2013 - 0 CommentHumus
11/04/2013 - 0 CommentMaş Piyazı
28/03/2013 - 0 CommentKış Kızartması
28/03/2013 - 0 CommentKısır
27/03/2013 - 0 CommentYoğurtlu Karnıbahar
21/03/2013 - 0 CommentKuru Cacık
03/07/2015 - 0 CommentFava (Dereotlu)
03/07/2015 - 0 CommentŞalgamlı Bulgur Salatası
26/05/2015 - 0 CommentCacık
28/07/2013 - 0 CommentAkordeon Patates
24/07/2013 - 0 Comment
0 yorum:
Yorum Gönder