Malzemeler ;
Yapılışı ;
- 1 kg minik minik doğranmış kuşbaşı et.
- 3 yemek kaşığı tereyağı
- İsteğe göre kuyrukyağı(ben ekledim)
- 6 adet domates
- İki adet soğan(sumak)
- Tuz,karabiber
- Lavaş
Afiyet olsun!
- Kuşbaşı doğranmış ete tereyağını ekleyerek pişirin.Et piştikten sonra tuz ve karabiberi ekleyin.Servise sunacağınız zaman soyulmuş domatesleri minik minik doğrayıp etin içine karıştırın ve iki üç dakika pişirin altını kapatın.
- Diğer tarafta ince ince hilal şeklinde doğradığınız soğana sumak ekleyin.Lavaşa et ve soğan koyun sarın.Servise hazır.
Benzer Yazılar ;
Fırında Hindi
31/12/2012 - 0 CommentYoğurtlu Kebap
13/12/2012 - 0 CommentGüveçte Türlü
04/07/2015 - 0 CommentBodrum Çökertme Kebabı
04/07/2015 - 0 CommentGulaş Kebabı
04/07/2015 - 0 CommentTavuk Şinitzel
22/06/2015 - 0 CommentEt Haşlama
21/05/2015 - 0 CommentEv Yapımı Döner
04/10/2014 - 0 CommentTepsi Oruğu (Oruk Kebabı)
11/08/2013 - 0 CommentÇökertme Kebabı
31/07/2013 - 0 CommentEt Kızartması
24/07/2013 - 0 CommentTavuklu Un Çorbası
23/07/2013 - 0 CommentTavuk Kanadı Izgara
20/07/2013 - 0 CommentAntakya Tepsi Kebabı
15/07/2013 - 0 CommentArnavut Ciğeri
22/06/2013 - 0 Commentİskender Kebap
16/05/2013 - 0 CommentFırında Tavuk But
17/04/2013 - 0 CommentFırın Poşetinde Tavuk
28/03/2013 - 0 CommentSoğan Yahnisi
28/03/2013 - 0 CommentCiğer Kavurma
23/03/2013 - 0 CommentMaklube
19/01/2013 - 0 CommentTaşlık Kebabı
13/01/2013 - 0 CommentCiğer Sote
13/01/2013 - 0 CommentHindi
31/12/2012 - 0 Comment
0 yorum:
Yorum Gönder