Malzemeler ;
Yapılışı ;
- 1 tatlı kaşığı tarçın
- 4 su bardağı hazırlanmış organik filtre kahve
- Kakule
- 1 su bardağı krema (sütü çırparak hazırlanmış)
- Portakal kabuğu rendesi
Tarçını kahveye ekleyin, her fincana iki de kakule ekleyin. Kahvenin üzerine çubuk yardımıyla sütü hızla çırparak hazırladığınız kermayı ekleyin ve üzerine portakal kabuğu rendelerini ekleyin. Dilerseniz kahveyi sıcak içebilirsiniz ya da sıcak kahveyi kakule ve tarçınla soğumaya bırakıp ardından buz ekleyip kremasını ve portakalını sonradan ekleyerek de servis edebilirsiniz.Afiyet olsun!
Benzer Yazılar ;
Buzlu Çay
22/06/2013 - 0 CommentLimonata
16/02/2013 - 0 CommentMeyve Kompostosu
24/08/2012 - 0 CommentReyhan Şerbeti
24/08/2012 - 0 CommentBöğürtlen Şerbeti
24/08/2012 - 0 CommentMürdüm Eriği Suyu
24/08/2012 - 0 CommentKızılcık Şerbeti
24/08/2012 - 0 CommentAyva Kompostosu
24/08/2012 - 0 CommentVişne Hoşafı
04/07/2015 - 0 CommentEv Yapımı Limonata
15/07/2013 - 0 CommentBadem Sütü
30/06/2013 - 0 CommentMango Frappe
30/06/2013 - 0 Comment
0 yorum:
Yorum Gönder