Malzemeler ;

  • 300 gram biftek
  • 1 kaşık tereyağ
  • Kekik
  • Defne yaprağı
  • Tuz
  • 2 adet kırmızı biber
  • 2 adet çarliston biber
  • 1 kurusoğan
  • Mantar
  • 2 kaşık sıvıyağ
  • Soya sosu
Yapılışı ;
Öncelikle biftekleri ince şeritler halinde dilimleyin. Tereyağını eritin ve etlerinizi kızartın. Önce yüksek ateşte ardından da daha kısık ateş üstünde kavurmaya devam edin. Kekik, defne yaprağı ve Karabiberi ekleyin. Etler iyice yumuşayana kadar pişirin. Bu arada jülyen doğranmış sebzeleri kızgın yağda soteleyin. Bir miktar pişirdikten sonra soya sosu ve diğer baharatlarını ekleyin. 
Afiyet olsun!

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Hoş Geldiniz