Malzemeler ;
Yapılışı ;
- 300 gram biftek
- 1 kaşık tereyağ
- Kekik
- Defne yaprağı
- Tuz
- 2 adet kırmızı biber
- 2 adet çarliston biber
- 1 kurusoğan
- Mantar
- 2 kaşık sıvıyağ
- Soya sosu
Öncelikle biftekleri ince şeritler halinde dilimleyin. Tereyağını eritin ve etlerinizi kızartın. Önce yüksek ateşte ardından da daha kısık ateş üstünde kavurmaya devam edin. Kekik, defne yaprağı ve Karabiberi ekleyin. Etler iyice yumuşayana kadar pişirin. Bu arada jülyen doğranmış sebzeleri kızgın yağda soteleyin. Bir miktar pişirdikten sonra soya sosu ve diğer baharatlarını ekleyin.Afiyet olsun!
Benzer Yazılar ;
Hindi
31/12/2012 - 0 CommentFırında Hindi
31/12/2012 - 0 CommentYoğurtlu Kebap
13/12/2012 - 0 CommentGüveçte Türlü
04/07/2015 - 0 CommentBodrum Çökertme Kebabı
04/07/2015 - 0 CommentGulaş Kebabı
04/07/2015 - 0 CommentTavuk Şinitzel
22/06/2015 - 0 CommentEt Haşlama
21/05/2015 - 0 CommentEv Yapımı Döner
04/10/2014 - 0 CommentTepsi Oruğu (Oruk Kebabı)
11/08/2013 - 0 CommentÇökertme Kebabı
31/07/2013 - 0 CommentTavuklu Un Çorbası
23/07/2013 - 0 CommentTavuk Kanadı Izgara
20/07/2013 - 0 CommentAntakya Tepsi Kebabı
15/07/2013 - 0 CommentArnavut Ciğeri
22/06/2013 - 0 CommentTantuni
16/05/2013 - 0 Commentİskender Kebap
16/05/2013 - 0 CommentFırında Tavuk But
17/04/2013 - 0 CommentFırın Poşetinde Tavuk
28/03/2013 - 0 CommentSoğan Yahnisi
28/03/2013 - 0 CommentCiğer Kavurma
23/03/2013 - 0 CommentMaklube
19/01/2013 - 0 CommentTaşlık Kebabı
13/01/2013 - 0 CommentCiğer Sote
13/01/2013 - 0 Comment
0 yorum:
Yorum Gönder