Malzemeler:
Yapılışı:
- Yarım paket mantı makarna
- 1,5 litre su
- 200 gr beyaz peynir
- Bir tutam maydanoz
- Sıvı yağ
- Tuz
- Karabiber (Dilerseniz)
- Kırmızı pul biber (Dilerseniz)
Tencereye suyu koyuyoruz kaynayınca makarnayı koyup 8-10 dk pişiriyoruz. Bir kaseye peyniri koyup çatalla eziyoruz,maydanozu ince ince doğrayıp üzerine ekliyoruz, tuz ve baharatları ilave ederek harcı hazırlıyoruz. Makarna pişince süzüyoruz. Tencereye yağı koyup biraz ısınınca makarnayı ve peyniri de koyarak bir iki defa karıştırıp servis tabağına alıyoruz.Afiyet olsun!
Etiketler:Makarna,Peynirli Makarna,Pilav - Makarna
Benzer Yazılar ;
Fırında Makarna
26/08/2012 - 0 CommentPilav
25/08/2012 - 0 CommentDomatesli Labne Makarna
23/06/2015 - 0 CommentKıymalı Lazanya
31/07/2013 - 0 CommentMakarna Böreği
23/07/2013 - 0 CommentMakarna Salatası
24/06/2013 - 0 CommentBüryan Pilavı
18/07/2013 - 0 CommentArpa Şehriye Pilavı
13/07/2013 - 0 CommentMengen Pilavı
26/03/2013 - 0 CommentYoğurtlu Makarna
21/03/2013 - 0 CommentMantarlı Penne Bolonez
13/01/2013 - 0 CommentKelebek Makarna (Yoğurtlu)
23/12/2012 - 0 CommentÖzbek Pilavı
06/12/2012 - 0 CommentSosisli Makarna
02/12/2012 - 0 CommentKuskus Makarna Salatası
08/11/2012 - 0 CommentFırında Peynirli Makarna
08/11/2012 - 0 CommentMantarlı Bulgur Pilavı
08/11/2012 - 0 CommentSarmısaklı-Domatesli Pilav
08/11/2012 - 0 CommentBulgur Pilavı
05/11/2012 - 0 CommentFırında Beşamel Soslu Makarna
29/10/2012 - 0 CommentPeynirli Kavrulmuş Makarna
14/09/2012 - 0 CommentBolonez Soslu Spagetti Makarna
26/08/2012 - 0 Comment
0 yorum:
Yorum Gönder