Malzemeler:
  • Yarım paket mantı makarna
  • 1,5 litre su
  • 200 gr beyaz peynir
  • Bir tutam maydanoz
  • Sıvı yağ
  • Tuz
  • Karabiber (Dilerseniz)
  • Kırmızı pul biber (Dilerseniz)
Yapılışı:
Tencereye suyu koyuyoruz kaynayınca makarnayı koyup 8-10 dk pişiriyoruz. Bir kaseye peyniri koyup çatalla eziyoruz,maydanozu ince ince doğrayıp üzerine ekliyoruz, tuz ve baharatları ilave ederek harcı hazırlıyoruz. Makarna pişince süzüyoruz. Tencereye yağı koyup biraz ısınınca makarnayı ve peyniri de koyarak bir iki defa karıştırıp servis tabağına alıyoruz. 
Afiyet olsun!

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Hoş Geldiniz