Malzemeler:
- 4 dilim Ekmek
- Tereyağı
- 100 gr Beyaz Peynir
- 100 gr Kaşar Peyniri
- Bir tutam Maydanoz (doğranmış)
- 1 Yumurta
- Karabiber, toz Kırmızıbiber
Yapılışı:
Afiyet Olsun!
- Fırını 200 C de ısıtın.
- Ekmek dilimlerinin üzerine tereyağı sürün.
- Peynirleri rendeleyin, üzerine yumurtayı kırın, kıyılmış maydanoz, karabiber ve toz kırmızıbiberi ekleyip, iyice karıştırın.
- Peynirli karışımı 4 dilim ekmeğe paylaştırın ve bıçak ile dilimlerin üzerine yayın.
- Ekmek dilimlerini fırın tepsisine yerleştirip, tepsiyi sıcak fırına koyun ve üzeri pembeleşene kadar 10 – 15 dk pişirin.
- Sıcakken servis edin.
0 yorum:
Yorum Gönder