Malzemeler:
  • 4 dilim Ekmek
  • Tereyağı
  • 100 gr Beyaz Peynir
  • 100 gr Kaşar Peyniri
  • Bir tutam Maydanoz (doğranmış)
  • 1 Yumurta
  • Karabiber, toz Kırmızıbiber
Yapılışı:
  • Fırını 200 C de ısıtın.
  • Ekmek dilimlerinin üzerine tereyağı sürün.
  • Peynirleri rendeleyin, üzerine yumurtayı kırın, kıyılmış maydanoz, karabiber ve toz kırmızıbiberi ekleyip, iyice karıştırın.
  • Peynirli karışımı 4 dilim ekmeğe paylaştırın ve bıçak ile dilimlerin üzerine yayın.
  • Ekmek dilimlerini fırın tepsisine yerleştirip, tepsiyi sıcak fırına koyun ve üzeri pembeleşene kadar 10 – 15 dk pişirin.
  • Sıcakken servis edin.
Afiyet Olsun!

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Hoş Geldiniz