Malzemeler:
  • 500 Gram Kemikli Kuzu Eti
  • 3 Adet Patlıcan
  • 3 Adet Patates
  • 2 Adet Kuru Soğan
  • 5-6 Diş Sarımsak
  • 2 Adet Kırmızı Biber
  • 2 Adet Domates
  • 1 Yemek Kaşığı Salça
  • 3-4 Yemek Kaşığı Zeytinyağı
  • Tuz, Karabiber, Kekik,Defne yaprağı
  • Sıcak su
Yapılışı:
  • Eti Güvece koyup suyunu salıp çekinceye kadar kavurun, soğan ve sarımsakları yemeklik doğrayıp etle birlikte kavurun.
  • Bir kaseye geriye kalan sebzeleri yemeklik doğrayıp, salça, zeytin yağı ve baharatlarla harmanlayıp güvece ekleyin. Sebzelerin üzerini kapatacak kadar sıcak su ekleyip yaklaşık 1,5-2 saat fırında pişirin.
Afiyet Olsun!

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Hoş Geldiniz