Malzemeler ;
  • 500 gr.dana eti
  • 2 adet orta boy kuru soğan
  • Yarım su bardağı sıvı yağ,
  • 1 çay bardağı süt
  • 2-3 dal biberiye
  • 2 çay kaşık tuz
  • 1 çay kaşık pulbiber(kendinize göre artırabilirsiniz)
  • 1 çay kaşık silme karabiber
Yapılışı ;
  • Dana etlerini kuşbaşı doğrayalım.Kuru soğanları da piyazlık doğrayıp etlerle buluşturalım.Diğer malzemelerle karıştırıp buzdolabında 1-2 saat bekletelim..
  • Marine edilen etleri olduğu gibi fırın poşetine aktarıp poşeti 1-2 yerinden delelim..200 derecelik fırında 45 dakika pişirelim.(Siz 35 dakika pişirip eti kontrol edin pişmemişse 10-15 dakika daha pişirin)
  • Yanında elma dilim patatesle servis yapabilirsiniz. 
 Fırında Elma Dilim Patates Tarifi için tıklayınız.
Afiyet Olsun!

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Hoş Geldiniz