Malzemeler ;
  • 1 kg minik minik doğranmış kuşbaşı et.
  • 3 yemek kaşığı tereyağı
  • İsteğe göre kuyrukyağı(ben ekledim)
  • 6 adet domates
  • İki adet soğan(sumak)
  • Tuz,karabiber
  • Lavaş
Yapılışı ;
  • Kuşbaşı doğranmış ete tereyağını ekleyerek pişirin.Et piştikten sonra tuz ve karabiberi ekleyin.Servise sunacağınız zaman soyulmuş domatesleri minik minik doğrayıp etin içine karıştırın ve iki üç dakika pişirin altını kapatın.
  • Diğer tarafta ince ince hilal şeklinde doğradığınız soğana sumak ekleyin.Lavaşa et ve soğan  koyun sarın.Servise hazır.
Afiyet olsun!

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Hoş Geldiniz