Malzemeler ;
- 1 kilo tavuk but
- Sarımsak
- Soğan
- Yeşil biber
- Domates
- Patates
- 1 tatlı kaşığı biber salçası
- Tuz
- Karabiber
- Kekik
- Pul biber
- Sıvıyağ
Yapılışı ;
Tavukları sarımsak ve baharatlarla sosluyoruz. Sonra patates ve diğer malzemeleri büyükçe doğrayıp fırın poşetine dolduruyoruz. Poşetin üzerinde 1-2 tane delik açıp fırına veriyoruz. 1 saat kadar pişiriyoruz.
Afiyet olsun!
Etiketler:Et - Tavuk,Poşette Tavuk
Benzer Yazılar ;
Tavuk Şinitzel
22/06/2015 - 0 CommentEt Haşlama
21/05/2015 - 0 CommentEv Yapımı Döner
04/10/2014 - 0 CommentTepsi Oruğu (Oruk Kebabı)
11/08/2013 - 0 CommentÇökertme Kebabı
31/07/2013 - 0 CommentEt Kızartması
24/07/2013 - 0 CommentTavuklu Un Çorbası
23/07/2013 - 0 CommentTavuk Kanadı Izgara
20/07/2013 - 0 CommentAntakya Tepsi Kebabı
15/07/2013 - 0 CommentArnavut Ciğeri
22/06/2013 - 0 CommentTantuni
16/05/2013 - 0 Commentİskender Kebap
16/05/2013 - 0 CommentFırında Tavuk But
17/04/2013 - 0 CommentFırın Poşetinde Tavuk
28/03/2013 - 0 CommentSoğan Yahnisi
28/03/2013 - 0 CommentCiğer Kavurma
23/03/2013 - 0 CommentMaklube
19/01/2013 - 0 CommentTaşlık Kebabı
13/01/2013 - 0 CommentCiğer Sote
13/01/2013 - 0 CommentHindi
31/12/2012 - 0 CommentFırında Hindi
31/12/2012 - 0 CommentYoğurtlu Kebap
13/12/2012 - 0 CommentGüveçte Türlü
04/07/2015 - 0 CommentBodrum Çökertme Kebabı
04/07/2015 - 0 Comment
0 yorum:
Yorum Gönder