Malzemeler;
  • 3 tavuk göğsü
  • 200 gr. mantar
  • 1 adet kırmızı biber
  • 2 adet yeşil sivri biber
  • Tuz
  • Karabiber
  • Kırmızı biber
  • Soyasosu
  • Yenibahar
  • Zeytinyağı 
Yapılışı;
  •  Tavuk göğsü,biberleri,mantarları ve domatesleri doğrayın.
  •  Tavada zeytinyağı ile tavukları soteleyin.
  •  Tavukların rengi değişince biberleri , mantar ve domateslerimizi de ilave edin.En son aşamada sarımsaklarımızı,soyasosunu  ve baharatları da ekleyin.2 yemek kaşığı kadar su koyup kısık ateşte pişirmeye bırakın… 
Afiyet olsun!

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Hoş Geldiniz