MALZEMELER
- Yarım kilo dana sotelik et
- 4 adet patlıcan
- 10-12 diş sarımsak
- 4 çorba kaşığı zeytinyağı
- Tuz
YAPILIŞI
Afiyet olsun!
- Patlıcanları küp şeklinde doğrayın, tuzla ovup yarım saat kadar bekletin, sonra yıkayıp süzün.
- Fırın tepsisine veya kabına etleri, patlıcanı ve sarımsağı alıp, üzerine tuz ve zeytinyağı ekleyerek karıştırın.
- 180 derece ısıtılmış fırında arada bir karıştırarak etler yumuşayana kadar pişirin.
Benzer Yazılar ;
Güveçte Türlü
06/12/2012 - 0 CommentYaprak Sarma
06/12/2012 - 0 CommentKarnıyarık
01/12/2012 - 0 CommentPatlıcanlı Köfte
24/07/2013 - 0 CommentPatlıcan Musakka
23/07/2013 - 0 Commentİmam Bayıldı (Karnıyarık)
14/07/2013 - 0 CommentKuru Patlıcan Dolması (Etli)
13/11/2012 - 0 CommentZeytinyağlı Taze Fasulye
03/07/2015 - 0 CommentSultaniye
20/01/2014 - 0 CommentEtli Nohut
20/01/2014 - 0 CommentZeytinyağlı Pırasa
18/07/2013 - 0 CommentMahmudiye
14/07/2013 - 0 CommentBörülce Yemeği
12/07/2013 - 0 CommentPratik Şakşuka
22/06/2013 - 0 CommentZeytinyağlı Pırasa Yemeği
11/05/2013 - 0 CommentAli Nazik
11/05/2013 - 0 CommentYumurtalı Ispanak
26/04/2013 - 0 CommentSemizotu Yemeği
20/04/2013 - 1 CommentFırında Ispanak
18/04/2013 - 0 CommentYaprak Sarma ve Kuru Patlıcan
17/04/2013 - 0 CommentFırında Karnıbahar
05/04/2013 - 0 CommentKarnabahar Sote
23/03/2013 - 0 CommentPatlıcan Yemeği
15/03/2013 - 0 CommentKarnıbahar Kızartması
21/02/2013 - 0 Comment
0 yorum:
Yorum Gönder