MALZEMELER
- 5,6 patates
- Yarım su bardağı sıvı yağ
- 1 yemek kaşığı reyhan otu
- Damak tadınıza göre kekik,nane kimyon karabiber tuz ve pul biber
YAPILIŞI
Patatesleri soyup yıkayın ince dilimlere dip kısmını kesmeden dilimleyin ,hazırladığınız sosun içinde 5 dakika kadar bekletin patatesin aralarına kadar sosun girmesini sağlayın, yağını süzerek fırın kabına dizin 180 derecede yumuşayıp kızarana kadar pişirin sıcak olarak ister kahvaltıda ,ister et yemeklerini yanında servis yapın.Afiyet olsun
Benzer Yazılar ;
Kısır (Adana Usulü)
13/05/2013 - 0 CommentZeytinyağlı Taze İç Bakla
11/05/2013 - 0 CommentCevizli Biber
17/04/2013 - 0 CommentCevizli Tarator
17/04/2013 - 0 Commentİtalyan Salatası
17/04/2013 - 0 CommentHumus
17/04/2013 - 0 CommentMuhammara
17/04/2013 - 0 CommentHumus
11/04/2013 - 0 CommentMaş Piyazı
28/03/2013 - 0 CommentKış Kızartması
28/03/2013 - 0 CommentKısır
27/03/2013 - 0 CommentYoğurtlu Karnıbahar
21/03/2013 - 0 CommentKörili Patates Püresi
23/06/2015 - 0 CommentKuru Cacık
03/07/2015 - 0 CommentFava (Dereotlu)
03/07/2015 - 0 CommentŞalgamlı Bulgur Salatası
26/05/2015 - 0 CommentCacık
28/07/2013 - 0 CommentAkordeon Patates
24/07/2013 - 0 CommentPatlıcan Çığırtma
19/07/2013 - 0 CommentCevizli Cibes Salatası
18/07/2013 - 0 CommentKısır (Antakya Usulu)
15/07/2013 - 0 CommentBabagannuş
10/07/2013 - 0 CommentPiyaz
24/06/2013 - 0 CommentSoğan Salatası
22/06/2013 - 0 Comment
0 yorum:
Yorum Gönder