MALZEMELER
- 1 ,5 kg tavuk kanat
- 1 kaşık yoğurt
- 1 kaşık biber salçası
- 1 kaşık domates salçası
- 2 kaşık sıvı yağ
- 2,3 diş dövülmüş sarımsak
- Tuz,Karabiber,nane,kimyon,kekik arzunuza göre pul biber
YAPILIŞI
Kanatları yıkayın bir kevgire süzülmesi için koyun , bir kasenin içine salçaları,yoğurdu,sıvı yağı sarımsağı tuzu ve baharatların hepsini koyup karıştırın,karıştırdığınız sosu kanatların üzerine döküp elinizle kanatlara sosu yediriniz üstünü örtüp sosu çekmesi için buzdolabına kaldırınız, bu sos ile uzun süre kalabilir , elektrikli ızgarada arkalı önlü kızartın yazın mangalda bu sos ile birlikte çok güzel oluyor .Yanında salata ve pilav ile birlikte servis yapabilirsiniz .Afiyet olsun!
Benzer Yazılar ;
Bodrum Çökertme Kebabı
04/07/2015 - 0 CommentGulaş Kebabı
04/07/2015 - 0 CommentTavuk Şinitzel
22/06/2015 - 0 CommentEt Haşlama
21/05/2015 - 0 CommentEv Yapımı Döner
04/10/2014 - 0 CommentTepsi Oruğu (Oruk Kebabı)
11/08/2013 - 0 CommentÇökertme Kebabı
31/07/2013 - 0 CommentEt Kızartması
24/07/2013 - 0 CommentTavuklu Un Çorbası
23/07/2013 - 0 CommentAntakya Tepsi Kebabı
15/07/2013 - 0 CommentArnavut Ciğeri
22/06/2013 - 0 CommentTantuni
16/05/2013 - 0 Commentİskender Kebap
16/05/2013 - 0 CommentFırında Tavuk But
17/04/2013 - 0 CommentFırın Poşetinde Tavuk
28/03/2013 - 0 CommentSoğan Yahnisi
28/03/2013 - 0 CommentCiğer Kavurma
23/03/2013 - 0 CommentMaklube
19/01/2013 - 0 CommentTaşlık Kebabı
13/01/2013 - 0 CommentCiğer Sote
13/01/2013 - 0 CommentHindi
31/12/2012 - 0 CommentFırında Hindi
31/12/2012 - 0 CommentYoğurtlu Kebap
13/12/2012 - 0 CommentGüveçte Türlü
04/07/2015 - 0 Comment
0 yorum:
Yorum Gönder