MALZEMELER
- 3 adet yumurta
- 5 dilim ekmek
- Tuz
- Karabiber
- Kızartma için sıvıyağ
YAPILIŞI
Afiyet olsun!
- Ekmeğinizi 1,5-2 cm kalınlığında dilimlere bölün.
- Yumurtaları derin bir kaba kırın, tuz ve biber ekleyerek iyice çırpın.
- Ekmek dilimlerini çırptığınız yumurtalara batırın ve önlü arkalı yumurtaya bulayın. Gerekirse yumurtayı çekmesi için hafifçe bastırın.
- Tavaya bolca yağ koyun ve kızdırın. Yumurtalı ekmeklerinizi önü arkalı kızartara servis tabağına alın.
- Sıcak ya da ılık olarak servis yapın.
Benzer Yazılar ;
Fırında Baharatlı Patates
04/07/2015 - 0 CommentPankek
03/07/2015 - 0 CommentFırında Peynirli Ekmek
03/07/2015 - 0 CommentSucuklu Mantarlı Omlet
03/07/2015 - 0 CommentBiberli Peynirli Ekmek
24/07/2013 - 0 CommentÇiftlik Omlet
18/07/2013 - 0 CommentIspanak Mıhlaması
09/07/2013 - 0 CommentFırında Kızartma Patates
12/05/2013 - 0 CommentRende Patatesli Omlet
12/05/2013 - 0 CommentÇılbır
20/04/2013 - 0 CommentSiyah Zeytin Ezmesi
11/03/2013 - 0 CommentYumurtalı Kızarmış Ekmek
05/03/2013 - 0 CommentKrep
21/02/2013 - 0 CommentElma Dilim Patates
21/02/2013 - 0 CommentTaze Çökelek
16/02/2013 - 0 CommentZeytinli ve Pırasalı Ekmekler
09/01/2013 - 0 CommentYumurtalı Ekmek
31/12/2012 - 0 CommentSucuklu Yumurta
04/07/2015 - 0 Comment
0 yorum:
Yorum Gönder