Malzemeler:
Yapılışı:
- 5 adet patates
- 1 su bardağı kaşar peyniri
- 1 çay kaşığı köri
- 1 çorba kaşığı tereyağı
- 1 fincan süt
- Tuz,karabiber
Önce patatesleri soyalım ve tuzla birlikte haşlayalım..haşlanan patatesin içine diğer malzemeleri koyalım ve karıştıralım.patateslerin iyice ezilmesi gerek..biraz soğumasını bekleyelim ve elimizle büyük toplar yapalım ortasını çukurlaştıralım ve bir miktar kaşar peyniri koyup fırına verelim..üzeri kızarınca çıkarıp servis edelim.Afiyet Olsun!
Benzer Yazılar ;
Sade Erişte Hamuru
05/12/2012 - 0 CommentÇay nasıl demlenir? Püf noktaları?
15/11/2012 - 0 CommentFırında Yelpaze Patates
19/07/2013 - 0 CommentBeze
06/10/2019 - 0 CommentFırında Soğan Halkası
23/06/2015 - 0 CommentYumurtalı Dürüm
23/06/2015 - 0 CommentBardakta Mısır
22/06/2015 - 0 CommentLabne Peynir
26/03/2013 - 0 CommentSadrazam Lokumu
23/03/2013 - 0 CommentBeze
05/03/2013 - 0 CommentEv Yapımı Lokum
23/12/2012 - 0 CommentYoğurt
20/12/2012 - 0 CommentSalatalık Turşusu (Yaz Turşusu)
14/12/2012 - 0 CommentDomates'li Biber Turşusu
14/12/2012 - 0 Comment
0 yorum:
Yorum Gönder