Malzemeler :
  • Yarım Kg Barbunya
  • 2 Patates
  • 1 Havuç
  • 1 Soğan
  • 2 Diş Sarımsak
  • 1 Çorba K. Domates Salçası
  • Zeytinyağı
  • Yarım Limon
  • Tuz
  • Şeker
  • Su
Üzeri İçin:
  • Maydanoz
Yapılışı:
  • Barbunyaları haşlıyoruz. Soğan ve havucu doğrayıp geniş bir tencerede zeytinyağı ile kavuruyoruz. Sarımsağı rendeliyoruz.
  • Domates salçasını katıyoruz. Sıcak su döküyoruz. Haşlanan barbunyaları katıyoruz.
  • Gerekirse biraz daha sıcak su koyuyoruz. Şeker ve tuzunu katıp pişirmeye devam ediyoruz.
  • Sebzeler iyice piştikten sonra doğranmış maydanoz ile servis ediyoruz.
Afiyet olsun!

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Hoş Geldiniz