Malzemeler ;
  • 500 gr tavuk baget
  • 1 adet patates
  • Su
  • 4 tane orta boy havuç (İsteğe bağlı)
  • 1 adet yumurta
  • 1 adet yoğurt
  • 4 kaşık un
  • 2 kaşık limon suyu
  • 1 adet tuz
  • Bir miktar karabiber
Yapılışı ;
Tavuk bagetleri suda haşlayın. Havuç ve patatesleri soyup iri doğrayın. Haşlanmış tavuk suyuna havuç ve patatesleri ekleyin. Yumurta, yoğurt, un ve limon suyunu karıştırarak terbiye hazırlayın. Terbiyeyi haşlama tenceresine yavaş yavaş karıştırarak ilave edin.  Az kaynatıp ocaktan alın.
Afiyet olsun!

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Hoş Geldiniz