Malzemeler:
  • 2 su bardağı pilavlık bulgur
  • 4 su bardağı şalgam suyu
  • 1 corba kasesi mısır
  • 1 corba kasesi salatalık turşusu
  • Yarım demet maydanoz
  • Yarım demet dereotu
  • 4 tane yeşil soğan
  • Yarım su bardağı zeytinyağ
  • 1 limon suyu
  • 1 tatlı kaşığı tuz
Yapılışı:
  • Bulgur şalgam suyu ile makarna pişirir gibi kapağını kapatmadan pişirilir ve soğumaya bırakılır.
  • Yeşil soğan, maydanoz, dereotu, salatalık turşusu kesilir bulgura eklenir.
  • Mısır, zeytinyağ, limon suyu ve tuz ilave edilir, karıştırılır,servis yapılır.
Afiyet olsun!

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Hoş Geldiniz