Malzemeler:
  • 3 su bardağı makarna
  • 4,5 su bardağı su
  • 3 yemek kaşığı Teremyağ ya da Teremyağ +1 yemek kaşığı sıvıyağ
  • 1 adet et ya da tavuk bulyon
Servisi için:
  • İstenilen miktarda beyaz peynir rendesi
Yapılışı:
  • Derin bir tencereye Teremyağını alıp eritin. Üzerine makarnaları ilave ederek rengi istediğiniz renge dönünceye kadar kavurun.
  • Sıcak suyun içinde et bulyonu eritin ve kavurduğunuz makarnaların üzerine ekleyin. Kapağı kapalı olarak suyunu çekinceye kadar pişirin. (suyunu çektiği halde sert gelirse bir miktar daha sıcak su ekleyebilirsiniz)
  • Makarnayı servis tabaklarına paylaştırın üzerine peynir rendesi serperek servis yapın.
Afiyet Olsun!

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Hoş Geldiniz