MALZEMELER      
  • 3 adet yumurta
  • 5 dilim ekmek
  • Tuz
  • Karabiber
  • Kızartma için sıvıyağ
     YAPILIŞI     
  • Ekmeğinizi 1,5-2 cm kalınlığında dilimlere bölün.
  • Yumurtaları derin bir kaba kırın, tuz ve biber ekleyerek iyice çırpın.
  • Ekmek dilimlerini çırptığınız yumurtalara batırın ve önlü arkalı yumurtaya bulayın. Gerekirse yumurtayı çekmesi için hafifçe bastırın.
  • Tavaya bolca yağ koyun ve kızdırın. Yumurtalı ekmeklerinizi önü arkalı kızartara servis tabağına alın.
  • Sıcak ya da ılık olarak servis yapın.
Afiyet olsun!

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Hoş Geldiniz